تاثیر دما بر شیرینی طعم شیرین مواد در دما های مختلف متفاوت است. شیرینی از رابطه‌ی مستقیم دما پیروی میکند. بر این اساس هرچه دمای محصول (خوراکی) بیشتر باشد طمع شیرین بیشتر بر ذائقه حس میشود ؛ و هرچه دما پایین تر باشد کم تر طعم شیرین حس میشود

گز


آشپزخونه شیرین ,شیرینی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دین دین کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. تولید مانتو پای نتورک کلاهبرداری است؟ دانلود رایگان تمامی جزوات اموزشی دلنوشته های من فروشگاه عسل طبیعی کوهستان مورد تائید دکتر عموشاهی تخصصی ترین وبگاه خبری دنیای سینما و تلویزیون آمینامیس فایل